NYHETSBREV VINTERN 2023

Nu är det december, julen närmar sig och snö fick vi redan i november. Då passar vi på att skicka ut årets sista nyhetsbrev.

Nya hemsidan

All information om föreningen finns på den nya hemsidan www.nipfjallet.se.

Du som inte har dator anmäl detta till föreningens brevlåda i tvättstugan, då kan vi meddela dig med ny information i din brevlåda.

Brandskydd

Vi vill i vanlig ordning påminna om att det är viktigt att vara på sin vakt nu när fler levande ljus tänds och att aldrig lämna dem oövervakade. Se över funktionen på era brandvarnare, tryck på testknappen och byt batteri om nödvändigt. Om ni äger en brandfilt/brandsläckare får ni gärna se över så de är lättåtkomliga. Inga prylar får ställas i trapphusen, till exempel barnvagnar, soppåsar, kartonger mm.

Träffpunkt Styrelsen

Gör även en notis i kalendern om måndagen den 5 februari 2024 kl 18 då ni än en gång är välkomna till styrelserummet mittemot hus 78. Titta förbi med era frågor, synpunkter, önskemål eller liknande. Ni kan självklart fortsätta höra av er till info@nipfjallet.se eller i någon brevlådorna vid hus 76 och tvättstugan.

Cykelförråd

Det är många som cyklar i föreningen vilket har inneburit att flera av cykelförråden är fulla. För att ordna mer plats för fler cyklar har nu förråden till vänster om entrédörrarna iordningställts och de ska få cykelställ insatta. När det är klart beräknas c:a 7 cyklar kunna stå där. Ni kan använda era blippar till att komma in. Ställ inte in några cyklar där innan cykelställen är på plats.

Mer info hittar ni även på www.nipfjallet.se.

Gemenskap

Vill vi be er alla att hjälpas åt att ta hand om varandra och våra gemensamma utrymmen. Borsta bort snön utanför entréporten om du har en minut över, sopa bort löven som tagit sig in innanför porten, plocka upp det där godispapperet som ligger i trapphuset, släck lamporna efter dig nere i förrådet, släng soporna i rätt kärl, lämna endast det som är angivet i grovsoprummet och så vidare. Ingen kan göra allt, men allt det där lilla ökar trivseln för både dig och din granne. Låna gärna gemensamma redskap men lämna tillbaka dem så snart du är klar.

Snöröjning och halkbekämpning

Vidare på tema snö så ansvarar kommunen och bostadsrättsföreningen tillsammans för snö- och halkbekämpning. Bostadsrättsföreningen ansvarar för att ta bort snö och sanda själva gatan från vändplan ner till bommarna inklusive trottoaren och gårdarna. 

God jul & Gott nytt år önskar

Styrelsen

Brf Nipfjället 10